OVER MIJ


Ik ben Anke, bijna 40 jaar (zullen we het luchtig midlife noemen?). Ik ben getrouwd met Steven en heb een prachtdochter Eva die al weer 4 jaar is.


Ik werk deeltijds bij mijn werkgever Stad Hasselt. De andere deeltijdse gaat naar het uitbouwen van mijn droom als coach.


Door mijn eigen ervaringen in het leven met een vroeg kinderlijk trauma ben ik me er als geen ander van bewust hoe intens het kan zijn om in het leven te ‘overleven’ en dan op de koop toe ouder te worden.


Eva is het beste dat me is overkomen, begrijp me dus zeker niet verkeerd.  De onderliggende processen die me onbewust aangeleerd werden hebben echter een zeer grote impact op mezelf als mens en zeker als moeder.


Eva heeft me ingefluisterd wat ze zelf nodig had door aanklampend gedrag te vertonen. Intuïtief doorbrak ik voor haar mijn traumapatronen en kon haar de gevraagde noden geven, ondanks dat ik  bepaalde processen heb moeten missen.Tegelijk zorgde ik ook voor mijn innerlijk kind. Win-win!


De noden zullen bij iedereen evolueren doorheen de tijd waardoor je jezelf continuerend zal heruitvinden eens je door hebt waar je moet starten. Ik zou daarom graag die spiegel willen zijn om jou op weg te helpen. Ik zal je met toewijding begeleiden in het proces tot transformatie en meer innerlijke rust.


Eerlijkergewijs gebied het me om te zeggen dat ik nog midden in het proces van heling zit. Het is een work in progress omdat trauma diep verweven zit. Dit neemt echter niet weg dat ik reeds verbluffende inzichten heb verworven die ik met jullie allemaal wil delen.


Ik startte officieel op in april 2021.


Remember: 'you don't have to do it all by yourself


Verbindende groetjes

Anke Nirmala


VOORDELEN


LEVEN IN PLAATS VAN

OVERLEVEN


VOELEN IN PLAATS VAN

OVERMATIG DENKEN


VERBINDING MET JEZELF

EN ANDEREN

GETUIGENISSEN

Suzanne M.

 

"Anke brengt praktische tips. Ze delft uit haar eigen levenservaring en dat voel je. De tips om de weg naar meer verbinding te maken zijn behapbaar en geen theoretische aframmeling. Dat ze zelf ook een pad heeft afgelegd, maakt haar voor mij authentiek."

Ireen Shan

 

Ik ken Anke in de eerste plaats als mama van Eva. Maar ik ken haar ook als een moedige vrouw met een warm hart. Iemand met humor en een vlotte babbel. Ik ken haar nog niet als coach maar ben er zeker van dat ze het beste van zichzelf zou geven, elke keer opnieuw. Anke is top!

Claire


Anke is een fantastische coach. Ik ken haar als een warm en meelevend persoon met heel veel doorzettingsvermogen. Ze helpt mensen inzichten krijgen in wie ze zijn, wat ze nodig hebben en hoe ze dat kunnen toepassen in hun eigen leven. Toen ik moeder werd, werd me al snel duidelijk dat er patronen speelden dat ik niet direct wist hoe te doorbreken.


Ik hoorde ooit de zin: Het is makkelijker om een kind goed op te voeden dan om een gebroken persoon te helpen. En dat stoorde me, omdat ik helemaal niet wist hoe ik dan mijn eigen trauma kon verwerken om mijn kind te helpen. Ik voelde me schuldig en alleen. Hoe kon ik bepaalde patronen niet herhalen als ik niet wist waar ze zaten en wat ik ermee moest aanvangen?


En dit is exact waar Anke mee kan helpen. Zij helpt je met het blootleggen van de onzichtbare muren die je gevangen houden, en helpt je jezelf bevrijden en weer plezier te vinden in het leven en je ouderschap. Het ouderschap heeft ervoor gezorgd dat ik me nu vrijer voel dan ooit tevoren. Ik kan op mezelf vertrouwen. Ik kan op mijn gevoel vertrouwen. En ik heb daar een ongelooflijke zelfvertrouwen door ontwikkeld. Ik kan het iedereen aanraden!

Nathalie Hensen

 

Wat ben jij een mooie en krachtige vrouw Anke! Je hebt je eigen leven in handen genomen, geen 'overkomen' maar verantwoordelijkheid voor jezelf. Je inspireert mensen om verder te kijken dan het beeld dat er te zien is, om dieper te graven naar ware inzichten. Verbinding is iets wat heel erg speelt in deze tijd, en dan vooral het gebrek eraan helaas. Hoe mooi is het om hier je energie in te steken en mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen! Voelen, doorleven, voorleven,... Ik zie het je doen en hoor het in je verhalen. En dat allemaal zonder verwachtingen, zonder oordeel, met geduld en met liefde. Zelf vanuit moerasachtige bodem, groeien naar het oppervlak om te bloeien... Ik geef je een lotusbloem

Lieve Thijs

 

Anke is een liefdevolle en behulpzame vrouw. Ik kan bij haar steeds terecht voor een luisterend oor. Tijdens onze gesprekken reikt ze ook takken aan om tot bepaalde inzichten te komen. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel kracht en energie zij steekt in haar opleiding als coach! Heel veel succes!

Lindsay Janssens

 

Door haar eigen ervaringen voel ik me helemaal begrepen door Anke! Ze heeft haar kennis niet zomaar uit een boekje. Als het me niet gaat is zij de juiste persoon om me weer de kracht te laten vinden om door te gaan

Femke

 

In het gesprek met Anke, heb ik zoveel geleerd over mezelf hoe ik zelf in elkaar steek met wat er zoal in verleden is gebeurt. En welke impact dat nog dagelijks op mij heeft. Ik ben me heel bewust geworden, en snap mezelf veel meer dan vele therapieën die ik ooit heb gehad. Zo fijn. Fijne duidelijke uitleg met bijpassende plaatjes wat voor mij als beelddenker heel fijn is. Dit maakt het begrijpelijk. Heel erg bedankt Anke, ik kan nu weer verder.